Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 28 de març del 2018

‘The House With a Clock in its Walls’.


El 21 de Setembre, s’estrenarà la segona pel·lícula d’aquest any del director Eli Roth, després de ‘Death Wish’ (el remake amb Bruce Willis). El director de títols com ara ‘Cabin Fever’, ‘Hostel’ o ‘Knock, Knock’, estrenarà una pel·lícula una mica fora del context de cine de terror violent que ha caracteritzat algunes de les seves pel·lícules.

‘The House With a Clock in its Walls’, és una producció de Amblin Entertainment basada en la novel·la del mateix nom de John Bellairs i protagonitzada per Cate Blanchett, Jack Black i el jove Owen Vaccaro. Aquest últim dona vida a Lewis, un nen d’uns deu anys que se’n va a viure amb el seu oncle a una antiga mansió plena de secrets i epicentre d’una batalla entre bruixes i mags que acaba en desastre quan el nen desperta els morts per accident.

La fotografia està a càrrec del seu habitual col·laborador, Rogier Stoffers i art de Walter P.Martishius (Demolition Man). El tràiler es presenta amb la BSO de Philip Glass per a Mishima). Laeta Kalogridis (guionista de ‘Avatar’ i showrunner de ‘Altered Carbon’) s’encarrega de la producció, i de l’adaptació del llibre de Bellaris s’encarrega Eric Kripke, el creador de ‘Supernatural’.

A continuació el tràiler...

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada