Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 15 de març del 2018

'Wendell and Wild'.


Gràcies a Netflix, Jordan Peele i Keegan-Michael Key, es torna a posar en marxa un projecte que havia quedat en stand by, ‘Wendell and Wild’.

Però comencem per al principi, Henry Selick responsable de ‘Coraline’, s’ha passat deu anys en una especia de llimbs que ara ha abandonat. Primer de tot incorporant-se a l’adaptació del vídeo joc ‘Little Nightmares’ sota la producció dels germans Russo. I ara, amb la resurrecció del projecte aparegut durant la agitada etapa post-coraline (anys 2009-2015, aproximadament). Es tracte de com he dit abans, de ‘Wendell and Wild’.

‘Wendell and Wild’ es un projecte que, en realitat es de l’any 2015. Uns anys abans, Selick s’havia endut un revés enorme amb la suspensió de la que realment anava a ser la seva següent pel·lícula en el seu retorn gloriós a Disney, després de col·laborar amb Laika a ‘Coraline’. Es tractava d’un projecte anomenat ‘The Shadow King’, que Disney va suspendre a meitat de producció, després d’un any de preparatius. Es diu, es parla, es comenta, que va ser una víctima de la gran neteja que l’estudi va realitzar després de dos anys desastrosos de Rich Ross al cap davant de l’estudi i que van acabar amb John Carter.


Selick va “rebotar”, per dir-ho d’alguna manera, de ‘Shadow King’ a ‘Wendell and Wild’. Es tractava d’una idea en col·laboració amb l’escriptor Clay McLeod Chapman, i els seus protagonistes eren dos dimoniets enfrontats a un exorcista, la germana Helly, i els seus dos escolanets, dos adolescents goth anomenats Kat i Raoul. Dir però que tant Key com Peele ja estaven associats al projecte llavors, com a veus dels dos dimoniets protagonistes, però la primera iniciativa va fracassar per falta de comprador.

Doncs ara tot ha canviat, amb l’entrada de Netflix al projecte, qui s’ha compromès a finançar-lo aprofitant l’efecte que ha tingut la pel·lícula de Peele, ‘Get Out’.

No hi ha concept art del projecte, però Cartoon Brew desvetlla que l’artista argenti Pablo Lobato serà el responsable del disseny visual. Y es en la web de Lobato on podem intuir -més o menys- l’aspecte que podria tenir la pel·lícula. També hi haurà llibre d’acompanyament, escrit pel propi McLeod Chapman.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada