Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 28 de març del 2018

‘You Should Have Left’.


El director David Koepp i l’actor Kevin Bacon, es retroben 20 anys després de la pel·lícula ‘Stir of Echoes’, en la qual van treballar junts. Ara rodaran ‘You Should Have Left’, adaptació de la novel·la homònima del escriptor alemany Daniel Kehlmann, publicada l’any 2017.

Des de THR ens diuen que Koepp vol allunyar-se una mica del text original, tot i que en conservarà les bases. En la novel·la de Kehlmann, un guionista se’n va amb la seva família a una casa als Alps per a preparar el guió de la seqüela de la seva exitosa pel·lícula. En el guió de Koepp, és un millonari que es muda amb la seva jove muller i la seva filla de sis anys. Però en el fons és el mateix: la casa es converteix en una malson on les lleis de la física semblen no tenir sentit, i amenacen amb desequilibrar al pare de família (Bacon).

Kevin Bacon li va ensenyar la noevl·la a Koepp amb la possibilitat del retrobament, i l’actor exercirà de productor conjuntament amb Jason Blum. Segons THR, el guió -Koepp va presentar a varis estudis- ja està acabat i el rodatge està previst que comenci a finals d’aquest any.

Des de THR.

Imatge del blog The Book Castle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada