Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 31 de març del 2018

'Jurassic World 3'.

Des de Entertaiment Weekly, ens informen de que la tercera entrega de ‘Jurassic World’ la tornara a dirigir Colin Trevorrow. A principis de Juny veurem la segona entrega ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, dirigida pel director J.A. Bayona (‘The Impossible’, ‘The Orphanage’ o ‘A Monster Calls’).

Així ho ha confirmat Spielberg a Entertaiment Weekly, en la promoció de la seva nova pel·lícula ‘Ready Player One’, estrenada aquest dimecres. Més o menys ja s’intuïa, tot i que no hi havia confirmació oficial, que tornarà a exercir de productor executiu conjuntament amb el propi Trevorrow.

Trevorrow, que també ha co-escrit el guió amb Derek Connolly (‘Kong: The Skull Island’), ha parlat sobre la pel·lícula de Bayona i la futura co-guionista de la entrega final, Emily Carmichael (‘Pacific Rim: Uprising’): “Es important per aquesta franquícia al incorporar noves veus creatives de cara a mantenir la narració viva i fresca. Estic entusiasmat amb la tensió i la bellesa de J.A. ha imprès a ‘Fallen Kingdom’ i se que Emily donarà un altre capa d’emoció per al episodi final de la nostra trilogia”.


          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada