Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 20 de març del 2018

'Honey Boy'.


Un dels guions que es troben a la anomenada Black List (llista anual que selecciona els millors guions que encara no tenen producció), aquest no es cap altre que el de ‘Honey Boy’, escrit per Otis Lort. El seu argument diu el següent: “Un actor infantil i el seu pare delinqüent i alcohòlic intenten arreglar la seva explosiva relació al llarg d’una dècada”.

Doncs bé ara s’ha descobert que Otis Lort, es el pseudònim que utilitza l’actor Shia LaBeouf, qui ha utilitzat aquest guió, que havia escrit mentre estava en una clínica de desintoxicació, com a catarsi emocional per reflectir els aspectes de la seva pròpia vida i la relació amb el seu pare.

Des de THR ens informen de que ‘Honey Boy’ tindrà a Lucas Hedges -nominat al Oscar com a millor actor secundari pel seu paper a ‘Manchester by the Sea’, vist aquest any a ‘Three Billboard Outside Ebbing, Missouri’ i a ‘Lady Bird’- interpretarà al jove LaBeouf a l’edat de 22 anys. La pel·lícula abastarà des dels 12 anys de l’actor, fins als inicis de la seva carrera a Hollywood protagonitzant la sèrie infantil ‘Even Stevens’ de Disney Channel, fins a la dècada posterior en que l’estrès i la pressió del seu pare (responsable de anomenar-lo “Honey Boy”) i la industria acaben erosionant-lo fins a convertir-se en un de tants artistes infantils que han acabat com joguines trencades.

Per fer-ho encara més interessant, serà el propi LaBeouf qui interpretarà al seu pare, que actuava com a pallasso i era addicte a la heroïna, a més de traficant, en la vida real.

‘Honey Boy’ encara no te data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada