Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 29 de març del 2018

'Beat the Reaper'.


Des de The Tracking Board ens informen de que el director Gore Verbinski (‘The Ring’, ‘Pirates of the Caribbean’, ‘Mousehunt’ o ‘A Cure for Wellness’, ha estat contractat per dirigir ‘Beat the Reaper’ (‘Burlando a la Parca’), thriller produït per Leonardo DiCaprio a traves de la seva companyia Appian Way.

Aquest projecte ja ve de lluny, concretament del 2009. Inicialment havia de ser protagonitzat pel propi DiCaprio -es per això que es manté com a productor- i després de varies anades i vingudes, passa de projecte per al cinema a projecte per a televisió per a HBO, i a dia d’avui torna a ser un projecte per a cinema.

L’argument de ‘Beat the Reaper’ és el següent: Basada en la novel·la de Josh Bazell i amb guió adaptat per Brian Koppelman i David Levien (‘Rounders’, ‘Ocean’s Thirteen’ i la sèrie ‘Billions’), segueix a Peter Brown, un metge d’urgències en un hospital de Manhattan el qual es trastoca la seva vida davant l’arribada d’un pacient que sembla que el reconegui de la seva antiga vida, en la que exercia de perdonavides per a una família mafiosa; al descobrir-se la seva tapadora, haurà d’enfrontar-se als seus enemics. Thriller petit però amb substància per al seu protagonista, molt semblant a ‘A History of Violence’, i adequat per a un Verbinski que sembla a ser que vulgui deixar enrere el malbaratament pirotècnics del passat. El llibre va rebre en el seu dia molt bones critiques, gràcies al humor corrosiu, girs ingeniosos i la contundència de la seva violència.

Sebastian Stan, vist a les pel·lícules Marvel de ‘Captain America’ com a Bucky/Winter Soldier i recentment a ‘I Tonya’, serà el protagonista d’aquest thriller.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada