Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 29 de març del 2018

'The Hunt'.


Des de THR ens expliquen que Jason Blum te un nou projecte per a la seva productora -Blumehouse-. Després d’aconseguir una col·laboració amb el director David Koepp i Kavin Bacon per a la seva nova pel·lícula ‘You Should Have Left’, ara Blumehouse i Universal produiran ‘The Hunt’, el nou thriller d’acció amb rerefons polític co-escrit per Damon Lindelof i Nick Cuse.

Tot i això encara no es sap res del seu argument, sols que estarà influenciada pel moment polític actual que viu estats units i els enfrontaments entra l’esquerra i la dreta, portat tot a un extrem violent. Blumhouse ha obtingut un gran exit amb la saga ‘The Purge’, així que es van posicionar per davant d’altres estudis per aconseguir el que sembla a ser un projecte adequat a la seva filmografia.

La pel·lícula estarà dirigida per Craig Zobel, responsable de ‘Z for Zachariah i Compliance’ que es pot veure a Netflix. A més el director està especialitzant-se en televisió en els últims anys amb treballs com ara ‘Outcast’, ‘American Gods’, ‘Westworld’ i ‘The Leftovers’, de la qual aquest ultima va dirigir els episodis: 2x06 Lens, 2x08 International Assassin i 3x07 The Most Powerful Man in the World (and his identical Twin Brother).

‘International Assassin’ i ‘The Most Powerful Man in the World (and his identical Twin Brother), van estar co-escrits per Lindelof i Cuse, pel que ‘The Hunt’ serà la reunió altre cop d’aquest trio de creatius al complet.

Aquest no es l’únic projecte de Lindelof que te en cartera, també està preparant l’adaptació per a televisió el còmic de Watchmen per a HBO, que tindrà a una de les seves col·laboradores de ‘The Leftovers’, Nicole Kassell, que s’encarregarà del episodi pilot.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada