Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 de juny del 2022

'Barbie'.

A mesura que continua la producció de Barbie, diverses fotos de darrera de les càmeres des del set del film live-action de Warner Bros. Pictures, han aparegut en línia. El film està programat per estrenar-se als cinemes el 21 de Juliol de 2023.

Les fotografies, que podeu veure a continuació, ofereixen una nova mirada a les respectives representacions de Barbie i Ken de Margot Robbie i Ryan Gosling. Se’ls veu lluint vestits acolorits roses a joc, mentre patinen feliçment per la platja.











El film live-action de Barbie estarà protagonitzat per Margot Robbie (I,Tonya; The Suicide Squad, Birds of Prey), qui també n’és productora del projecte a través de la seva productora LuckyChap. El projecte estarà dirigit per l’aclamada cineasta Greta Gerwig a partir d’un guió que ha coescrit amb Noah Baumbach.

Al costat de Robbie també hi trobarem Ryan Gosling (La La Land) com a Ken, America Ferrera (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ariana Greenblatt (Love and Monsters, Borderlands), Alexandra Shipp (Tick, Tick...Boom!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure) i Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World) i Will Ferrell com a director executiu d’una empresa de joguets.

El film també estarà produït per Tom Ackerly de LuckyChap i Robbie Brenner de Mattel Films, al costat de Josey McNamara i Ynon Kreiz. Això marca l’última col·laboració de Robbie amb Warner Bros. Pictures, després d’interpretar a la antiheroïna preferida dels fans, Harley Quinn, a Suicide Squad de 2016, Birds of Prey de 2020 i The Suicide Squad de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada