Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de juny del 2022

Only Murders in the Building Season 2'.

Hulu ha publicat el tràiler complet de la segona temporada de Only Murders in the Building, que està programat per estrenar-se el dimarts 28 de Juny.

El tràiler continua destacant la pròxima investigació criminal de oliver, Charles i Mabel mentre intenten esbrinar qui va matar a Bunny Folger i perquè estan tractant de culpar-los pel assassinat.

Dona un cop d’ull al tràiler de la segona temporada...

          

“En la segona temporada, després de la mort del president de la junta de Arconia, Bunny Folger, Charles, Oliver i Mabel corren per a desemmascarar al seu assassí”, es pot llegir en la sinopsis. “Tot i això, es produeixen tres (desafortunades) complicacions: el trio està implicat públicament en l’homicidi de Bunny, ara són el tema d’un podcast de la competència i tenen que bregar amb un grup de veïns de Nova York que creuen que van cometre un assassinat”.

Only Murders in the Building, es centra en tres estranys que comparteixen una obsessió pel crim real i de sobte és veuen embolicats en un. Al costat de Short, Gómez i Martin, estan Nathan Lane, Aaron Domínguez i Amy Ryan.

En la segona temporada també comptarà amb la incorporació de Cara Delevinge, Michael Rapaport, Amy Schumer i Shirley MacLaine.

La sèrie prové dels coguionistes i cocreadors Steve Martin i John Hoffman (Grace & Frankie). Els productors executius són: Martin, Hoffman, Short, Gómez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman i Jess Rosenthal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada