Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de juny del 2022

'Black Adam'.

S’ha publicat tal com va anunciar Dwayne Johnson el tràiler oficial de Black Adam. El tràiler arriba quan es troba actualment en les últimes gravacions abans de la seva estrena el pròxim 21 d’octubre.

“Quasi 5.000 anys després de que se li van atorgar els poders totpoderosos dels déus antics, i empresonat amb la mateixa rapidesa, Black Adam (Johnson) és alliberat de la seva tomba terrenal, llest per a desfermar la seva forma única de justícia en el món modern”, diu la sinopsis.

A continuació podeu veure’n el tràiler i uns quants cartells que van sortir...

          

          





Basat en el personatge de DC Comics i creat per Otto Binder i C.C. Beck, Black Adam està dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows) amb un guió escrit per Rory Haines, Sohrab Noshiryani i Adam Sztykiel. Segons les informacions, Black Adam presentarà a la Justice Society of America, amb Pierce Brosnan com a Doctor Fate, Noah Centineo com a Atom Smasher, Quintessa Swindell com a Cyclone i Aldis Hodge com a Hawkman. Aquest film serà la segona col·laboració entre el director i l’actor, després de fer-ho en el film Jungle Cruise de 2021.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada