Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de juny del 2022

'Without Blood'.

Després de l’estrena als cinemes de Eternals de Marvel Studios, les actrius protagonistes Angelina Jolie i Salma Hayek han establer la seva pròxima col·laboració juntes i es reuniran en el drama independent de Fremantle Without Blood. Segons Variety, Jolie dirigirà a Hayek, a qui s’uneix oficialment el també nominat al Oscar Demián Bichir.

“Em sento honorada d’estar aquí a Itàlia per a du aquest material tan especial al cinema, i de que Alessandro Baricco m’hagi confiat l’adaptació del seu llibre, amb la seva poesia i emoció úniques i la seva forma de veure la guerra, i les preguntes planteja el que cerquem després d’un trauma, una pèrdua o una injustícia”, va dir Jolie en un comunicat.

Without Blood es basa en la novel·la més venuda internacionalment del autor italià Alessandro Baricco. S’espera que explori “veritats universals sobre la guerra, el trauma, la memòria i la curació”, ja que la història es desenvoluparà després d’un conflicte no identificat en una granja en les profunditats del camp italià.

La producció està actualment en marxa al sud de Itàlia i Roma. Això marca el cinquè treball com a directora de Jolie com a part del seu contracte de tres anys amb Fremantle. Estarà produïda per Fremantle, Jolie Productions, The Apartment Pictures i De Maio Entertainment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada