Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de juny del 2022

'Becky 2: The Wrath of Becky'.


Han passat dos anys des de l’estrena del thriller d’acció Becky, i ara Quiver Distribution ha anunciat oficialment que està produint la seva seqüela titulat Becky 2: The Wrath of Becky. L’actriu principal Lulu Wilson (Annabelle: Creation) ha signat per reprendre el paper principal de la pròxima seqüela, que seguirà al seu personatge dos anys després dels esdeveniments del primer film.

L’alumne de American Pie, Seann William Scott, també ha estat seleccionat per a protagonitzar al costat de Wilson com l’antagonista nou de la seqüela, assumint el paper anterior de Kevin James en el film del 2020.

“Estem encantats de portar de nou a la nostre jove heroïna preferida a Becky 2: The Wrath of Becky”, van dir els copresidents de Quiver Distribution, Meyerowitz i Sackman. “Portat a la vida per la fantàstica Lulu Wilson, el públic seguirà donant suport a Becky mentre lluita contra les noves forces del mal”.

Becky 2: The Wrath of Becky estarà escrita i dirigida per Matt Angel i Suzanne Coote. La producció de la seqüela ha acabat recentment i Quiver Distribution planeja estrenar el film a principis del any que ve.

“En el pròxim film, Becky ha estat vivint fora de la xarxa durant dos anys”, diu la sinopsis. “Després es troba enfrontant-se cara a cara amb Darryl (Scott), el líder d’una organització feixista, a la vigília d’un atac organitzat”.

Els productors executius són Wilson, Scott i Nick Morris, al costat dels directors del primer film, Jon Millot i Cary Murnion. La seqüela està produïda per Russ Posternak, Raphael Margules, JD Lifshitz, Tracy Rosenblum, Chadd Harbold, Jordan Yale Levine i Jordan Beckerman. Berry Meyerowitz, Jeff Sackman i Larry Greenberg de Quiver Distribution també en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada