Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de juny del 2022

'Rebel Moon'.


A mesura que continua la producció de Rebel Moon, Netflix ha anunciat que el guanyador d’un Oscar Anthony Hopkins ha signat oficialment per a un paper d’actor de veu per al pròxim film de fantasia, acció i cinència-ficció de Zack Snyder. Hopkins prestarà la seva veu al personatge de Jimmy, descrit com un robot de batalla mecanitzat intel·ligent JC1435 i defensor del Rei assassinat.

Aquesta és l’última col·laboració del veterà actor amb Netflix, després de treballar junts en l’aclamat drama biogràfic The Two Popes de 2019.

Descrit com una epopeia de fantasia, Rebel Moon està essent dirigit per Zack Snyder a partir d’un guió que ha coescrit amb Shay Hatten i Kurt Johnstad, basat en una història de Snyder i Johnstad.

“El film està ambientat en una colònia pacifica a la vora de la galàxia i que es troba amenaçat pels exèrcits del trià Regent Belisario”, diu la sinopsis. “Envien a una dona jove amb un passat misteriós a cercar guerrers dels planetes veïns per ajudar-los a prendre una posició contra el tirà”.

El film estarà protagonitzat per Sofia Boutella (Star Trek Beyond, Kingsman: The Secret Service), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Djimon Hounsou (Blood Diamond), Doona Bae (Sense8) i Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League).

El repartiment addicional inclou a Jena Malone (Goliath, The Neon Demon), Staz Nair (Game of Thrones, Supergirl), E. Duffy (Acid Noir, Girlfriends), Charlotte Maggi (MaveriX), Sky Yang (Halo, Holding), Alfonso Herrera (Queen of the South), Ed Skrein (Deadpool), Cleopatra Coleman (Dopesick), Fra Fee (Hawkeye) i Rhian Rees (Nop).

Rebel Moon estarà produït per Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder per a The Stone Quarry juntament amb Eric Newman de Grand Electric. Sarah Bowen de Gran Electric serà productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada