Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 de juny del 2022

'Wonder Man'.


El món dels herois a la petita pantalla de Marvel està creixent, ja que s’està desenvolupant una sèrie de Wonder Man, segons The Hollywood Reporter.

Segons les informacions, el cineasta Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) s’ha associat amb l’escriptor i productor Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community) per a desenvolupar la sèrie, amb Guest com a escriptor principal de la sèrie i Cretton actuant com a productor executiu i possiblement dirigint un grapat d’episodis.

Es diu que el desenvolupament de la sèrie està en les primeres etapes, pel que no hi ha informació sobre qui protagonitzarà la sèrie. Tot i això, la informació assenyala que si les coses segueixen anant bé, la producció oficial de la sèrie poria començar al 2023.

Wonder Man és un dels personatges més antics en la llarga història de Marvel i es va presentar per primer cop l’any 1964 en una de les primeres edicions de Avengers. El personatge, anomenat Simon Williams, va ser creat per Stan Lee, Don Heck i Jack Kirby, i es va presentar inicialment com un supermalvat que va lluitar contra els Vengadors.

Al llarg de les seves aparicions en els còmics de Marvel, també ha tingut diversos vincles amb personatges molt involucrats en el Univers Cinematogràfic de Marvel, inclosos Visió i Wanda Maximoff, tot i que no està clar exactament quin serà el seu paper en la futura sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada