Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de juny del 2022

'Wednesday'.

Després del nostre primer cop d’ull a Thing la setmana passada, Netflix ha revelat el primer cop d’ull a la seva sèrie live-action de la família adams, Wednesday.

A continuació podeu veure el teaser tràiler...

          

La sèrie es descriu com una comèdia sobre l’adolescència i serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.

Wednesday és una sèrie de 8 episodis descrita com una comèdia sobre l’adolescència que serà un misteri infundat sobrenaturalment. La sèrie live-action està protagonitzada per Jena Ortega (Yes Day) en el seu principal projecte de televisió com a protagonista al costat de Catherine Zeta-Jones com a Morticia Addams, Luis Guzmán com a Gomez Addams, Victor Dorobantu com a Thing, Isaac Ordonez com a Pugsley Addams i Geroge Burcea com a Lurch.

Al seu costat estan també Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emmy Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday, and Percy Hynes White, els quals han estat escollits per a interpretar als estudiants sobrenaturals de Nevermore Academy. Mentre tant, Gwendoline Christie, Riki Lindhome i Jamie McShane han estat escollits com a membres de la facultat de Nevermore Academy, amb Christie llesta per a interpretar a la directora Larissa Weems, l’ex companya de classe de Morticia, qui encara té una destral per esmolar.

Wednesday és una producció de Tim Burton (Beetlejuice, Corpse Bride, Batman, Batman Returns) que a més dirigirà la sèrie en el seu debut com a director a televisió. L’aclamat cineasta es va encarregar prèviament d’escriure i produir un film animat de la Família Addams per a Illumination Entertainment. Tot i això, tres anys després de que s’anunciés el projecte, finalment es va cancel·lar.

Basada en els personatges creats pel caricaturista Charles Addams l’any 1938, Wednesday està creat i escrit per Al Gough i Miles Millar, els quals actuen com a showrunners. Els productors executius són Andrew Mittman, Kevin Miserocchi, Kayla Alpert, Jonathan Glickman i Gail Berman, amb MGM i United Artists també produïnt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada