Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de juny del 2022

'The Old Guard 2'.


The Old Guard 2, la seqüela del exitós film d’acció de Netflix de 2020, ha afegit a Uma Thurman i Henry Golding al seu repartiment.

Thurman (Kill Bill) i Golding (Crazy Rich Asians) s’uneixen a Charlize Theron (Mad Max: Fury Road) en aquesta seqüela, que estarà dirigit per Victoria Mahoney, qui va ser directora de segona unitat de Star Wars: The Rise of Skywalker.

The Old Guard 2 s’inspirarà en el segon arc del còmic en el que es basan els films, que va estar realitzat per Greg Rucka i Leandro Fernandez.

La seqüela estarà produït per la directora original Gina Prince-Bythewood, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger de Skydance al costat de Marc Evans & Denver, Delilah’s i Theron, Beth Kono i A.J. Dix.

Des del seu debut, el primer film va obtenir crítiques positives tant per part de la crítica com del públic, elogiant les seqüències d’acció, la representació LGBTQ+ dintre del gènere de superherois i l’actuació destacada de Theron. Durant la seva setmana de debut, també va trencar un dels rècords del servei de streaming de Netflix al obtenir el sisè lloc en els 10 films més populars de la plataforma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada