Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de juny del 2022

'Silent Hill 3'.


Els fans de Silent Hill poden tenir un altre nou projecte que esperar o témer. En una entrevista amb Jeux Video traduït per Video Game Chronicle, Christophe Gans, el director de l’adaptació de 2006 de la clàssica franquícia de terror, va revelar que té un guió per a un nou film basat en els videojocs. Gans va escriure el guió durant el confinament provocat per la pandèmia mundial.

Va parlar sobre escriure un film de Silent Hill a l’actualitat. Tot i això, la seva redacció és una mica complicada ja que no està del tot clar si realment s’estrenarà l’any que ve o simplement li agradaria que s’estrenés l’any que ve.

Silent Hill és una mica com The Twilight Zone, la quarta dimensió, un lloc on tot pot succeir. Vaig treballar en un nou Silent Hill que és un Silent Hill de 2023 -perquè el film s’estrenaria l’any que ve- i no un Silent Hill com el vaig imaginar l’any 2006. És un Silent Hill per al públic d’avui essent ultra respectuós amb la saga”.

Gans després va continuar sobre com Silent Hill es va avançar al seu temps.

“Estic tractant de tenir en compte el que he vbist recentment, el que és més original i sorprenent en els films de terror, i veure si Silent Hill té les llavors o inclús l’expressió d’això”, va dir Gans. “Silent Hill sempre ha estat un joc inusual i avançat al seu temps”.

Si bé no hi ha detalls concrets sobre el film fora d’aquest guió o si està succeint, possiblement podria coincidir o com a mínim ser part del suposat renaixement de la sèrie per part de Konami.

Si bé cap dels films anteriors de Silent Hill podria considerar-se un clàssic (i en la segona en la que Gans no va participar), les imatges es van destacar i, a vegades, es van notar extretes directament del videojoc. Això es deu a Christopher Gans i la seva reverència per la franquícia. Inicialment va obtenir els drets per adaptar la sèrie després d’una entrevista en vídeo directament amb Konami on va demostrar el seu amor per la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada