Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 de juny del 2022

'Thieves Gambit'.

Lionsgate ha anunciat que ha sortit guanyador en la guerra d’ofertes pels drets cinematogràfics de la pròxima novel·la per adolescents Thieves Gambit.

Escrit per kayvion Lewis, thieves’ Gambit es descriu com un thriller per adolescents. El primer llibre de la sèrie es publicarà actualment a la tardor de 2023.

Steven Caple Jr. (Creed II) està llest per a dirigir l’adaptació cinematogràfica, mentre també produirà el film al costat de Christina Hodson de Hodson Exports i el soci productor Morgan Howell. Lewis està llest per a ser el productor executiu, mentre que Merdeith Wieck i Jon Humphrey supervisaran per a Lionsgate. Wyck Godfrey, Isaac Klausner i Annika Patton supervisaran per a Temple Hill i Christina Hodson i Morgan Howell supervisaran per a Hodson Exports.

“Lionsgate, Temple Hill, Hodson Exports i Steven Caple? Si us plau, no em desperteu d’aquest somni”, va dir Lewis en un comunicat després de l’adquisició. “Temple Hill és un dels pesos pesats en l’adaptació de novel·les per a joves adults, així que se que Thieves Gambit ja estarà en mans brillants, però afegeix a un dels estudis més icònics de Hollywood, una professional enginyosa com Christina i un dels millors directors també i no és d’estranyar que em qüestioni si aquesta és la realitat. Coses com aquesta no li passen a noies com jo”.

“Criada pels seus pares per a ser una lladre experta, una jove ha de participar en una competència perillosa i despietada que l’enfronta a altres lladres joves i talentosos on el guanyador s’ho endú tot”, diu el lema del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada