Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de juny del 2022

'One Piece'.


Netflix ha publicat el vídeo oficial darrera de les càmeres de la seva pròxima adaptació televisiva a live-action del anime de llarga durada One Piece. A mesura que continua la producció, el vídeo ens du als seus escenaris èpics massius de Sud-àfrica amb els showrunners Steven Maeda i Matt Owens discutint el procés de construcció dels escenaris a mesura que donen vida al colorit món de Luffy.

A més Netflix continua ampliant el repartiment amb la incorporació de sis nous membres: Alexander Maniatis com a Klahadore, Steven Ward com a Mihawk, Craig Fairbrass com a Chef Zeff, Langley Kirkwood com a Capità Morgan, Celeste Loots com a Kaya i Chioma Umeala com a Nojiko.






La sèrie estarà protagonitzada per Iñaki Godoy com a Luffy, Mackenyu com a Roronoa Zoro, Emily Rudd com a Nami, Jacob Romero Gibson com a Usopp i Taz Skylar com a Sanji. El repartiment també inclou a Morgan Davies com a Koby, Ilia Isorelys Paulino com a Alvida, Aidan Scott com a Helmeppo, Jeff Ward com a Buggy, Mckinley Belcher III com a Arlong i Vincent Regan com a Garp.

La sèrie estarà escrita per Steven Maeda (The X-Files), qui també actuarà com a showrunner i productor executiu, al costat del escriptor Matt Owens (Agents of SHIELD), qui també en serà productor executiu. A ells s’uneixen Marty Adelstein i Becky Clemens de Tomorrow Studios (Snowprice, Cowboy Bebop), els quals també en seran productors executius de la sèrie al costat del autor original Eiichiro Oda.

          

La sèrie live-action de One Piece es basa en el icònic Manga Japonès del mateix nom de Eiichiro Oda, que segueix a Monkey D. Luffy, el líder d’una tripulació pirata, els Pirates del Barret de Palla, que obté els poders per a convertir el seu cos en goma després de menjar-se una “Fruita del Diable”, i que s’aventura en un món fantàstic d’illes exòtiques i extensos oceans a la cerca del llegendari tresor conegut com el “One Piece” per a convertir-se en el pròxim Rei Pirata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada