Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de juny del 2022

'Percy Jackson and the Olympians'.

A mesura que continua la producció de Percy Jackson and the Olympians a Vancouver, Disney+ ha anunciat la incorporació de tres nous membres del repartiment que s’uneixen a les estrelles principals prèviament anunciades Walker Scobell, Leah Sava Jeffries i Aryan Simhadri.

Dior Goodjohn (Head of the Class) i Charlie Bushnell (Diary of a Future President) han estat escollits per als papers recurrents d’estrelles convidades de Clarisse La Rue i Luke Castellan, ambdós semideus i residents del Campament Mestís. Mentre tant, Olivea Morton ha estat seleccionada per al paper d’estrella convidada de Nancy Bobofit.

“La sèrie live-action compte la història fantàstica del semideu modern titular de 12 anys, Percy Jackson, que acaba d’acceptar els seus nous poders sobrenaturals quan el déu del cel, Zeus, l’acusa de robar el seu llamp mestre. Ara Percy ha de creuar Amèrica per a trobar-lo i restaurar l’ordre a l’Olimp”, diu la sinopsis.

Les tres noves descripcions dels personatges es descriuen a continuació...

* Clarissa La Rue que és interpretat per Goodjohn: és filla de Ares, déu de la guerra. És una lluitadora competitiva i de voluntat forta que no deixa que res s’interposi en el seu camí per a guanyar. Intensament lleial als seus amics propers, intimida als nouvinguts i assetja a Percy.

*Luke Castellan que és interpretat per Bushnell: és el conseller de la cabana de Hermes i el noi indiscutiblement genial del bloc, sembla que Luke estaria més a casa amb una taula de surf que amb una armadura grega. Això no li impedeix ser el millor espadatxí que existeix.

*Nancy Bobofit que és interpretat per Morton: es diu que sempre diu el que pensa a expenses dels demés. Sorollosa, orgullosa i la mascota d’un mestre, Nancy gaudeix especialment molestant a Percy.

La sèrie està protagonitzada per Walker Scobell (The Adam Project) com el semideu Percy Jackson, Leah Sava Jeffries (Empire) com a Annabeth Chase, Aryan Simhadri (Disney’s Spin) com a Grover Underwood, Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) com a Mr. D, Virginia Kull (Big Little Lies) com a Sally Jackson, Glynn Turman (Fargo) com a Chiron, Megan Mullally (Will & Grace) com a Mr. Dodds i Timm Sharp (Briarpatch) com a Gabe Ugliano.

La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada