Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de juny del 2022

'Guardians of the Galaxy Vol.3'.


Un més després que la fotografia principal acabés oficialment a Guardians of the Galaxy Vol.3, el passat 3 de febrer, des de Deadline ens informen de que la nominada al Oscar Maria Bakalova interpretarà un paper clau (per ara sense nom) en la tant esperada tercera entrega de Marvel Studios. La seva elecció es produeix després de la recent incorporació de Daniela Melchor (The Suicide Squad).

Bakalova va obtenir reconeixement mundial pel seu paper en el film de Sascha Baron Cohen, Borat, que li va valer una nominació al Oscar a la Millor Actriu de Repartiment. Pròximament la podrem veure en la comèdia slasher de A24 Bodies Bodies Bodies.

Guardians of the Galaxy vol.3 estarà novament escrtit i dirigit per James Gunn. Presenta el retorn de Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper i Vin Diesel, mentre repeteixen els seus rols de Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Rocket Raccoon i Groot. S’uneixen a ells els nouvinguts Will Poulter i Chukwudi Iwji, amb Poulter interpretant a Adam Warlock.

L’equip de viatges espacials va ser vist per últim cop a Avengers: Endgame de 2019, on se’ls va unir Thor (Chris Hemsworth) durant els moments finals del film. Degut ha això, les estrelles de Guardians of the Galaxy Chris Pratt, Dave Bautista i Karen Gillan apareixeran a Thor: Love and Thunder, que actualment està programat per estrenar-se el 08 de Juliol de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada