Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de juny del 2022

'Joker 2'.

Joker 2 avança oficialment quan el director Todd Philips ha publicat una foto del guió i una foto de l’estrella Joaquin Phoenix llegint-lo.

Escrit per Philips i Scott Silver, aquesta edició del guió es va realitzar el 18 de Maig de 2022. El guió anomena al film Joker: Folie à Deux, que és una referència al trastorn delirant compartit del mateix nom. Queda per veure si aquest títol es manté o no.

A continuació podeu veure l’anunci de Joker 2 de todd Philips...

“La història independent i original sobre l’origen del Joker, de Todd Philips, explora el món de Arthur Fleck”, diu la sinopsis. Amb la indiferència d’un sistema que li permet passar de la vulnerabilitat a la depravació. Pallasso a sou durant el dia, s’esforça per ser un còmic de peu per la nit...però descobreix que la broma sempre sembla ser per a ell. Desentona amb tots els que el rodegen, com ho demostra el seu riure incontrolable i inapropiada, que guanya impuls a mesura que intenta contenir-la, exposant-lo a més burles i inclús la violència.

“Arthur, que es dedica a cuidar de la seva mare fràgil, cerca totes les figures paternes que mai ha tingut, des del ric home de negocis Thomas Wayne fins el presentador de televisió Murray Franklin. Atrapat en una existència cíclica que oscil·la en el precipici de la realitat i la bogeria, una mala decisió provoca una reacció en cadena d’esdeveniments cada cop més grans i, en última instància, mortals.

Phoenix va interpretar a Arthur Fleck/Joker amb Zazie Beetz (Deadpool 2), Bill Camp (Red Sparrow, Molly’s Game), Frances Conroy (American Horror Story), Brett Cullen (Narcos), Glenn Fleshler (Barry), Douglas Hodge (Penny Dreadful), Marc Maron (GLOW), Josh Pais (Motherless Brooklyn) i Shea Whigham (First Man).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada