Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de juny del 2022

'The Midnight Club'.

Netflix ha publicat el primer avanç de The Midnight Club, la nova adaptació de la sèrie de terror de Mike Flanagan de la novel·la de terror juvenil de Christopher Pike del mateix nom. Actualment està programat per a fer el seu debut el pròxim 07 d’octubre.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el primer cartell, ens dona un primer cop d’ull al repartiment principal, al mateix temps que ens mostra el to obscur i esgarrifant de la sèrie.

          


The Midnight Club de Netflix és una sèrie de terror de 10 episodis de Mike Flanagan i Leah Fong, basada en la novel·la de terror de Pike publicada l’any 1994, i està ambientada a Rotterdam Home, un hospici per adolescents amb malalties terminals on un grup de pacients comença a reunir-se a la mitja nit per a compartir històries de por. El grup fa un pacte de que el que mori primer es posarà en contacte amb els demés des del més enllà.

La sèrie està protagonitzada per Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard i Sauriyan Sapkota, els quals interpretaran “el club que du el nom de la sèrie, de joves adults amb malalties terminals”. El repartiment principal també inclou a l’actriu del film original Nightmare on Elm Street (1984), Heather Langenkamp.

Flanagan adaptarà la sèrie al costat de Leah Fong, qui va treballar com a escriptora a The Haunting of Bly Manor, la continuació de l’adaptació del escriptor/director de 41 anys de la novel·la de Shirley Jackson The Haunting of Hill House.

Fong està llesta per a ser productora executiva de la sèrie al costat de Julia Bicknell i Flanagan a través de la seva productora Intrepid Pictures, que té un acord creatiu general amb el servei de streaming, amb Trevor Macy. Les fonts informen que la sèrie inclús pot incorporar altres novel·les de la bibliografia de Pike.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada