Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de juny del 2022

'Madame Web'.


Emma Roberts s’uneix al repartiment del pròxim film del Univers de Sony sobre personatges Marvel, Madame Web, segons informa Deadline.

Roberts s’uneix a un repartiment farcit d’estrelles que inclou a Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced i Tahar Rahim. El pròxim film estarà dirigit per S.J. Clarkson, a partir d’un guió escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless. Actualment, no està clar qui interpretarà Roberts i Sony no ha fet comentaris oficials sobre el càsting.

L’últim paper cinematogràfic de Roberts va ser The Hunt and Holidate l’any 2020, tot i que està llesta per a protagonitzar el film Abandoned. Roberts és millor coneguda pel seu temps en la sèrie American Horror Story, que va protagonitzar quasi totes les temporades de la sèrie, començant per American Horror Story: Coven.

Madame Web estarà protagonitzat per Dakota Johnson com el personatge principal. Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

*En un principi un dels rumors que ha sorgit durant l’última setmana, és que Kevin Feige en seria el productor del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada