Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de juny del 2022

'Spider-Man: Across the Spider-Verse Part One'.

El compte oficial de Twitter de Spider-Man: Across the Spider-Verse Part One, els ha donat als fans el primer cop d’ull al malvat principal de la pròxima seqüela, The Spot.

Amb la veu de Jason Schwartzman (Rushmore, The Darjeeling Limited), Spot utilitza portals interdimensionals repartits pel seu cos per manipular els atacs dels seus enemics. The Spot va aparèixer per primer cop a Spectacular Spider-Man #97 i va ser creat per Al Milgrom i Herb Trimpe. Ha aparegut en diferents sèries com Spider-Man: The Animated Series i Spider-Man Show de 2017, però aquesta és la primera aparició important del malvat en un film. A continuació podeu veure el seu disseny...

“Per aquells que no són nerds incondicionals del canon, The Spot és un dels incisos més profunds en la galeria rebel de Spider-Man”, va aclarir el director Kemp Powers. “Però té un superpoder que realment va entusiasmar a tot el nostre equip: tot el seu cos està cobert de petits portals interdimensionals que poden enviar-lo a on vulgui anar”.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) veurà a Jessica Drew/Spider-Woman (Issa Rae), s’uneix a Shameik Moore i Hailee Steinfeld en la seqüela del còmic animat, els quals reprenen els seus papers com a Miles Morales/Spider-Man i Gwen Stacy/Spider-Gwen, respectivament. Els detalls del argument es mantenen en sceret, però, segons s’informa, presentarà diversos personatges amb els poders de Spider-Man “en el temps i el espai de Marvel Còmics”.

Al mes d’abril es va anunciar que Joaquim Dos Santos, , Kemp Powers i Justin K. Thompson serien el trio de directors del film.

Lord, Miller, Amy Pascal, Avi Arad i Christina Steinberg tornen per a produir el projecte, amb Alonzo Ruvalcaba com a productor. El director del film original, Peter Ramsey, en serà el productor executiu al costat de Aditya Sood.

El film de 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse, segueix al adolescent Miles Morales, qui es converteix en el Spider-Man del seu univers i ha d’unir-se amb cinc individus amb poders d’aranya d’altres dimensions, per aturar una amenaça per a totes les realitats. El film va guanyar un Oscar el 2019 com el Millor Film d’Animació i va recaptar $375.540.831.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada