Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de juny del 2022

'Chucky Season 2'.

A mesura que continua la producció de Chucky Season 2, Syfy i USA Network han anunciat oficialment la incorporació de Lachlan Watson en la segona entrega de la sèrie de terror slasher. Watson interpretarà els papers de Glen/Glenda, el fill de gènere fluid de Chucky i Tiffany del film de 2004 Seed of Chucky.

Watson és millor conegut pel seu paper de Theo Putnam a Chilling Adventures of Sabrina de Netflix. Aquest és el seu primer gran projecte de televisió, des de que la sèrie sobrenatural protagonitzada per Kiernan Shipka acabes al 2020.

La sèrie Chucky ha estat protagonitzada per Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnason i Alyvia Alyn Lind al costat de Devon Sawa, Lexa Doig i Barbara Alyn Woods i també al costat dels veterans de la franquícia Brad Dourif, Jennifer Tilly i Fiona Dourif.

“La primera temporada està ambientada en una idíl·lica ciutat estatunidenca enfonsada en el caos quan una sèrie d’horribles assassinats s’estenen i amenacen amb exposar les hipocresies i els secrets de la ciutat, tots els quals venen just després de que un ninot Chucky antic aparegui en una finestra d’un garatge suburbà”, es pot llegir a la sinopsis oficial. “Al mateix temps, el ninot titular ha de bregar amb l’arribada d’enemics i aliats del seu passat que amenacen amb exposar la veritat darrera dels assassinats i els orígens no revelats com un nen aparentment ordinari es converteix en un assassí demoníac”.

Chucky ha estat creada i produïda per el creador  de la franquícia Don Mancini, qui també n’és productor executiu i director. Els productors executius són el productor de la franquícia i creador dels ninots David Kirschner i Nick Antosca a través de la seva productora Eat the Cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada