Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 de juliol del 2022

'Mr. & Mrs. Smith'.

El repartiment de la sèrie reboot de Mr. & Mrs. Smith de Donald Glover per a Amazon segueix creixent, ja que Michael Coel, John Turturro i Paul Dano han estat escollits per a la sèrie.

Segons una informació recent de Variety, el trio d’actors està llest per a protagonitzar la pròxima sèrie, tot i que els detalls exactes dels personatges els quals interpretaran es mantenen en secret. La sèrie estarà protagonitzada per Glover i Maya Erskine com a John i Jane, respectivament, una parella que és contractada per una misteriosa agència d’espionatge que els empeny al món del espionatge.

Coel és millor coneguda pel seu paper en la sèrie limitada I May Destroy You, una sèrie en la que va crear, dirigir i protagonitzar camí a guanyar un premi Emmy al Millor Guió en una sèrie limitada. Està llesta per a protagonitzar la pròxima seqüela de Black Panther, Black Panther: Wakanda Forever. Turturro i Dano també es reuniran en el projecte, ja que la parella va protagonitzar recentment l’exitós film de DC The Batman.

Mr. & Mrs. Smith és una sèrie reboot, basada en la comèdia d’acció de 2005 dirigit per Doug Liman del mateix nom. Està co-creada i produïda per Glover i Francesca Sloane, els quals també en són els showrunners. El projecte és part de l’acord general de Glover amb Amazon Studios.

Els productors executius són Yariv Milchan i Michael Schaefer de New Regency i Jenny Robins de Wells Street Films.

El film original va estar escrit per Simon Kinberg i dirigit per Doug Liman. Es centrava en una parella casada de classe alta que es sorprèn al saber que ambdós són assassins en agencies competidores i que han estat assignats per a matar-se entre si. Va estar protagonitzat per Brat Pitt i Angelina Jolie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada