Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de juliol del 2022

'Madame Web'.


Segons Deadline, l’estrella de The Upshaws, Mike Epps, ha estat escollit per a unir-se al repartiment de Madame Web, el pròxim film del Univers de Sony de Personatges Marvel protagonitzat per Dakota Johnson.

Epps ha aparegut a diversos films, inclosos Next Friday, Bait, Resident Evil: Apocalypse, The Honeymooners, Hancock, Soul Men, The Hangover films, Meet the Blacks, Girls Trip, Dolemite is My Name, entre d’altres. Actualment protagonitza la sitcom de Netflix The Upshaws i pròximament el podrem veure en el drama de Apple TV+, Lady in the Lake.

Madame Web estarà protagonitzat per Dakota Johnson com el personatge principal. Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

El film està programat per estrenar-se el 07 de Juliol de 2023.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada