Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de juliol del 2022

'Reservation Dogs Season 2'.

FX ha publicat un tràiler de la pròxima segona temporada de la sèrie de comèdia sobre l’adolescència Reservation Dogs, de Sterlin Harjo i Taika Waititi. La sèrie està programada per fer el seu retorn el 03 d’agost a FX i Hulu.

El tràiler, que podeu veure a continuació, mostra una temporada més seria a mesura que els membres de la manada brega amb els seus problemes individuals.

          

Reservation Dogs és una comèdia sobre l’adolescència, que seguirà la història de quatre adolescents nadius americans en la zona rural de Oklahoma, que passen els seus dies cometent delictes...i combatent-los. La sèrie estarà protagonitzada per D’Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) com a Bear, Devery Jacobs (American Gods) com Elora Danan, Paulina Alexis (Beans) com a Willie Jack i la nouvinguda Lane Factor com a Cheese.

La sèrie també compte amb estrelles convidades, incloses Tamara Podemski, Zahn McClarnon, Macon Blair, Kirk Fox, Matty Cardarople, Dallas Goldtooth, Lil Mike i Funny Bone.

Reservation Dogs és una producció executiva de Taika Waititi i Sterlin Harjo. La sèrie també serà produïda per Garrett Basch a través de la seva companyia Scott Rudin Productions. Això marca l’últim projecte de Waititi amb FX, després de la popular sèrie de falsos documentals What We Do in the Shadows.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada