Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de juliol del 2022

'The Gray Man Sequel'.


Netflix ha anunciat que The Gray Man, el seu thriller d’acció estrenat recentment, tindrà una seqüela i un spin-off en una data posterior.

Es planeja que Ryan Gosling i Joe i Anthony Russo tronin per aquesta seqüela, juntament amb el coguionista del primer film, Stephen McFeely. Estarà produït de nou pels Russo i Mike Larocca a través de AGBO, així com Joe Roth i Jeffrey Kirschenbaum de Roth Kirschenbaum Films.

Actualment hi ha poca informació disponible sobre el spin-off, però actualment està programat per a ser escrit pels guionistes de Deadpool Paul Wernick i Rhett Reese.

“Amb tants personatges increïbles en el film, sempre havíem tingut la intensió de que The Gray Man fos part d’un univers expandit, i estem encantats de que Netflix anunciï una seqüela amb Ryan”, van declarar els Russo.

Basat en la novel·la de Mark Greaney de 2009, The Gray Man es centra en un assassí independent i ex agent de la CIA anomenat Court Gentry. Degut a la traïció de la seva pròpia agència, s’ha vist obligat a convertir-se en un  fugitiu. L’adaptació del thriller d’acció es descriu com un duel mortal entre assassins, ja que Lloyd Hansen, un ex company de Gentry a la CIA, persegueix a Genrty per tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada