Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de juliol del 2022

'Only Murders in the Building Season 3'.


Recent estrenada la segona temporada de Only Murders in the Building a Hulu, la plataforma de streaming ha ordenat una tercera temporada.

Segons The Hollywood Reporter, Hulu està reprenent la sèrie per a una tercera temporada, poc menys d’un mes després de l’estrena de la segona temporada. La segona temporada ha rebut crítiques positives, de manera semblant a la primera temporada de la sèrie. En una declaració feta a The Hollywood Reporter, Hulu ha reconegut el moviment, anomenant a la sèrie “la veritable joia de la corona” de la seva llista de programació, i estan feliços de ordenar una tercera temporada.

Only Murders in the Building és la veritable joia de la corona de la nostre llista. El seu atractiu a través de les generacions, la intersecció del humor i el cor, i el seu enfocament veritablement original són un segell distintiu i un testimoni del treball de Dan [Fogelman], John [Hoffman], Steve Martin i Selena”, va dir el president de Hulu Originals i ABC Entertainment Craig Erwich, en un comunicat. “Estem agraïts de poder continuar explicant les històries de Charles, Oliver i Mabel als espectadors que ens han demostrat constantment que anhelen més d’aquestes històries”.

La sèrie es centra en tres estranys que comparteixen una obsessió amb el crim real i de sobte es veuen envoltats d’un. Al costat de Short, Gómez i Martin estan Nathan Lane, Aaron Dominguez i Amy Ryan.

La segona temporada també presenta la incorporació de Cara Delevinge, Michael Rapaport, Amy Schumer i Shirley MacLaine.

“En la segona temporada, després de la impactant mort del president de la Junta de Arconia, Bunny Folger, Charles, Oliver i Mabel s’apressen a desemmascarar al seu assassí”, es pot llegir en la sinopsis. “Tot i això, sorgeixen tres (desafortunades) complicacions: el trio està implicat públicament en l’homicidi de Bunny, ara són subjecte d’un podcast de la competència i tenen que bregar amb un grup de veïns de Nova York que creuen que van cometre un assassinat”.

Only Mureders in the Building prové dels coguionistes i coreadors Steve Martin i John Hoffman (Grace & Frankie). Els seus productors executius són Martin, Hoffman, Short, Gómez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman i Jess Rosenthal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada