Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de juliol del 2022

'Orphan: First Kill'.

Paramount ha publicat el tràiler oficial de Orphan: First Kill, la pròxima preqüela de eOne i Dark Castle del film de terror i suspens de 2009. El film està programat per a debutar el 19 d’agost en cinemes selectes, VOD i Paramount+.

El tràiler mostra el retorn del personatge amenaçador de Isabelle Fuhrman, Esther. Presenta a la primera família a la que intentarà enganyar, mentre fingeix ser la filla perduda d’una parella adinerada.

          


Orphan: First Kill està dirigit per William Brent Bell (Stay Alive, The Boy) a partir d’un guió escrit per Dave Coggeshall. Compte amb el retorn de Isabelle Fuhrman (The Hunger Games, Master of Sex) com a Leena Klammer/Esther, qui en el primer film enganya a una família de dol fent-se passar per una nena de nou anys, que en realitat és una dona de 33 anys amb un rar trastorn hormonal.

“En el film, després de planejar una fugida brillant d’un centre psiquiàtric d’Estònia, Esther viatge als Estats Units fent-se passar per la filla desapareguda d’una família adinerada”, diu la sinopsis. “Tot i això, sorgeix un gir inesperat que enfronta a una mare que protegirà a la seva família de la “nena” assassina a qualsevol preu.

Al costat de Fuhrman en aquesta preqüela hi podem trobar a la nominada al Globus d’Or Julia Stiles (The Omen, Dexter), Rossif Sutherland (Possessor) i Hiro Kanagawa (Godzilla).

El film prové de Entertainment One i Dark Castle Entertainment. Els productors del film inclou a Alex Mace, Hal Sadoff i Ethan Erwin de Dark Castle, així com a James Tomlison, amb David Leslie Johnson-McGoldrick com a productor executiu. Jen Gorton i Josie Liang supervisaran per eOne.

El primer film Orphan va fer el seu debut el any 2009 i va estar protagonitzat per Vera Farmiga i Peter Sarsgaard, com una muller i un marit que adopten a una nena de nou anys, després de perdre al seu nadó, tot i que ella no és tant innocent com diu ser. El film va estar dirigit per Jaume Collet-Serra i escrit per David Leslie Johnson-McGoldrick a partir d’una història de Alex Mace.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada