Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 de juliol del 2022

'Resum de Marvel Studios en la SDCC'.

Coses que es van anunciar durant la SDCC de Marvel Studios: el títol i la duració de la nova sèrie de Daredevil per a Disney+, Daredevil: Born Again. Que comptarà amb 18 episodis i s’estrenarà a la primavera de 2024, tant Charlie Cox com Vincent D’Onofrio tornaran a la sèrie com a Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin respectivament. També es va presentar logo.

També es va anunciar l’arribada dels Thunderbolts al Univers Cinematogràfic de Marvel, es va revelar que serà un film basat en el grup dels còmics i que s’estrenarà el 26 de Juliol de 2024. També tenim logo. El film serà el tancament de la fase 5.

També es va donar a conèixer la data d’estrena del film de Blade, que estarà dintre de la fase 5 del UCM. Blade s’estrenarà el 03 de Novembre de 2023, el que significa que s’estrenarà a prop de la sèrie de Disney+, Ironheart.

També durant el panell de Marvel Studios en la SDCC, va revelar que el malvat preferit dels fans, MODOK, apareixerà a Ant-Man and the Wasp: Quantumania mentre van mostrar un avanç exclusiu. Encara no es sap qui interpretarà al malvat del cap gegant, el qual va tenir la veu de Patton Oswalt en la sèrie de Hulu. El film s’estrenarà el 17 de Febrer de 2023.

Es van mostrar noves imatges de la pròxima sèrie de Disney+, Secret Invasion, inclosa la data d’estrena i un nou logo.

Durant la presentació de Marvel Studios Hall H, es van mostrar imatges de la sèrie. D’acord amb els assistents el que es va poder veure és el retorn de Nick Fury (Samuel L. Jackson) del espai i reunint-se amb Maria Hill (Cobie Smulders) abans de que una sèrie d’imatges mostrés la imminent invasió de la terra a mans de la raça alienígena Skrull.

Juntament amb  les imatges, es va confirmar que Secret Invasion s’estrenarà a la primavera de 2023. Si bé no es va compartir una data concreta, la sèrie serà part del començament de la fase 5 el UCM, juntament amb Ant-Man and the Wasp: Quantumania, que s’estrena al Febrer de 2023.

També es va revelar una gran quantitat d’informació sobre Guardians of the Galaxy Vol.3.

Juntament amb la revelació del nou logo del film, es va anunciar que una versió nadó de Rocket estarà en el film. Fet que això es a través de flashbacks, s’ha informat que el film involucrarà els orígens de Rocket juntament amb el seu referent a Star-Lord i Gamora que es va establir a Avengers: Endgame.

Es va confirmar que Maria Bakalova interpretarà a Cosmo the Spacedog a GOTGV3, mentre que es va confirmar que Chukwudi Iwuji interpretarà el paper de Alt Evolucionador.

Iwuji va aparèixer en la SDCC amb un vestit complet de Alt Evolucionador per a donar-los als fans un cop d’ull previ del seu personatge.

També durant la presentació del panell de Marvel Studios, els fans van rebre notícies sobre la pròxima versió de Fantastic Four, la primera família de Marvel.


El pròxim film de Fantastic Four, serà el primer film de la fase 6, que ara s’anomena part de “The Multiverse Saga” juntament amb les fases 4 i 5. El film s’estrenarà oficialment el 08 de Novembre de 2024, per tant ens haurem d’esperar encara dos anys per a la seva estrena. Encara no es va informar del càsting, pel que qui estarà en el film encara és un misteri. Per ara el logo és el mateix que ja vam veure fa un temps.

Després de filtrar-se una mica a principis de setmana, Marvel Studios va confirmar oficialment que s’estan preparant dos nous films de Avengers, les quals apareixeran en la fase 6 del UCM.

Els dos films, Avengers: The Kang Dynasty i Avengers: Secret Wars, van ser anunciades durant el panell de Marvel Studios. The Kang Dynasty té una data d’estrena fixada per al 02 de Maig de 2025, mentre que Avengers: Secret Wars té una data d’estrena per al 07 de Novembre de 2025. Segons Kevin Feige, ambdós films estan actualment planejats per a ser les entrades finals de la fase 6 del UCM, que començarà amb la introducció dels Quatre Fantàstics en el món dels films live-action. També es van presentar els respectius logos.


Entre la successió d’anuncis realitzats durant el panell de la Comi-Con de San Diego de Marvel Studios, la companyia també va deixar alguns misteris per revelar en el futur, ja que el estudi va confirmar sis dates per a films actualment desconeguts.

Poc després que el panell acabes amb la revelació del tràiler de Black Panther: Wakanda Forever, Disney va publicar una llista de sis dates que ha planejat per a futurs films del Univers Cinematogràfic de Marvel. Les dates van des de principis de 2025 fins a finals de 2026, i provablement comprendran una gran part del contingut de les fases cinquena i sisena.

La programació dels films queda així...

Untitled Marvel (Disney) està programat per el 14/02/25

Untitled Marvel (Disney) està programat per el 25/07/25

Untitled Marvel (Disney) està programat per el 13/02/26

Untitled Marvel (Disney) està programat per el 01/05/26

Untitled Marvel (Disney) està programat per el 24/07/26

Untitled Marvel (Disney) està programat per el 06/11/26

Si bé no hi ha informació concreta sobre quins seran exactament aquests films, sabem que dos nous films de Avengers, The Kang Dynasty i Secret Wars, s’ubiquen just entre el 25 de juliol de 2025 i el 13 de febrer de 2026, el que podria brindar-los als fans una idea de com es desenvoluparan els futurs films a mesura que ens apropem a aquestes dates.

Mentre tant, els fans centraran la seva atenció en la pròxima D23 Expo, que tindrà lloc del 9 al 10 de Setembre d’enguany, i provablement comptarà amb Marvel Studios un cop més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada