Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 de juliol del 2022

'Madame Web'.


Adam Scott, l’estrella de Severance i Parks and Recreation, és l’últim actor en unir-se al repartiment del pròxim film de Sony de l’univers Marvel, Madame Web.

Recent sortit d’una nominació al Emmy pel seu paper de Mark Scout a Severance, de de Deadline ens informen de que Adam Scott estarà en el pròxim film de Madame Web en un paper sense especificar. S’uneix a un gran repartiment format per Dakota Johnson com a la protagonista principal, així com Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife), Isabela Merced (Transformers: The Last Knight) i Emma Roberts (We’re the Millers), al costat del nominat al Globus d’Or Tahar Rahim.

Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

El film està programat per estrenar-se el 07 de Juliol de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada