Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 de juliol del 2022

'Avengers: The Kang Dynasty'.


Després de l’anunci en la SDCC del cap de setmana passat de dos dels futurs films del UCM, dues eren els films de Avengers, tot i que sols es van revelar els títols. Doncs tot i que Avengers: Secret Wars encara ha de contractar al seu director, Avengers: The Kang Dynasty si que ha trobat al seu director i no és altre que el director de Shang-Chi, Destin Daniel Creton.

Des de The Hollywood Reporter, ens informen de la notícia tot i que no tenen més detalls. No està clar encara qui apareixerà en el film ni qui n’escriurà el guió. I, com es va dir, Secret Wars s’estrenarà sis mesos després de The Kang Dynasty al 2025, tot i no tenir director. Pel que tenim, Joss Whedon va dirigir els dos primers films, Anthony i Joe Russo, van dirigir Infinity War i Endgame, mostrant un patró que Marvel encara no ha confirmat en aquesta saga. Tot i això, Kevin Feige va afirmar que els germans Russo no dirigiran Secret Wars, tot i que els dos van expressar el seu desig en dirigir-la.

Cretton també té altres projectes del UCM en procés. Està desenvolupant una sèrie live-action de Wonder Man i una seqüela de Shang-Chi.

Kang està essent interpretat per Jonathan Majors i va ser presentat en la sèrie Loki de Disney+. Kang, o una versió d’ell, es tornarà a presentar a Ant-Man and the Wasp: Quantumania, que s’estrenarà el 17 de febrer de 2023. A Loki, Majors va interpretar a Kang amb el sobrenom de El Que Queda, però l’actor a la Comic-Con va dir que hi ha múltiples Kangs i que el de Ant-Man és diferent al que va interpretar a Loki.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada