Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de juliol del 2022

'Mortal Kombat Sequel'.


La seqüela del film Mortal Kombat de 2021 va obtenir el seu guionista a principis d’any, i ara la seqüela sense títol té al seu director. Segons Deadline, Simon McQuoid trona per a repetir en aquesta continuació basat en la sèrie de videojocs de lluita.

Abans de Mortal Kombat, McQuoid havia estat conegut per a dirigir el comercial “Long Live Play” de Sony, que es va emetre al 2011 durant l’era de PlayStation 3. Ara també està treballant per a Sony, ja que està llest per a dirigir el film de ciència-ficció Omega. McQuoid va parlar amb Variety sobre l’estrena del primer film i que els fans havien de decidir si hi hauria seqüela i que hi hauria un “tresor ocult” de la tradició per a que ells poguessin profunditzar. Donat que va debutar en el primer lloc de la taquilla i que va ser un film estrenat simultàniament a HBO Max i el més reproduït el 2021, sembla que els fans han parlat de manera prou clara.

No es sap gaire sobre aquesta seqüela, però tindrà a Johnny Cage en el film, el que l’escriptor Jeremy Slater va confirmar al mes de Maig. Això va ser molt implícit durant el final del film que mostrava part del personatge en un cartell abans de passar als crèdits. No es sap qui interpretarà a l’arrogant estrella del cinema d’acció, però l’estrella de la WWE, The Miz, va dir que estava interessat en el paper. Joe Taslim, qui va interpretar a Sub-Zero en el film, també va dir que va signar per a quatre films de Mortal Kombat si Warner Bros. Vol seguir endavant amb la saga.

El film de 2021 va estar produït per James Wan amb Atomic Monster, Todd Garner de Broken Road Production, Simon McQuoid i E. Bennett Walsh. McQuoid va dirigir a partir d’un guió escrit per Greg Russo i Dave Callaham, a partir d’una història de Oren Uziel i Russo, basat en el videojoc creat per Ed Boon i John Tobias. Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Jeremy Stein i Larry Kasanoff van ser productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada