Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de juliol del 2022

'Star Wars Film de Waititi'.

Novetats sobre el film que prepara el director Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Thor: Love and Thunder, Jojo Rabbit) del món de Star Wars. Un dels pròxims films planificats per Disney serà escrit i dirigit per Taika Waititi. Si bé no està clar quan començarà la producció del projecte, Waititi va revelar que no serà en cap moment d’aquest any.

“No aquest any”, va dir Waititi en una entrevista a The Wrap quan se li va preguntar si començaria el projecte aviat. “Estaré a Nova Zelanda des del mes d’agost fins a finals d’any amb Our Flag Means Death i Time Bandits i durant aquest temps seguiré escrivint. Encara estic tractant d’esbrinar quina serà la història”.

Encara es desconeix la informació sobre el film de Waititi, tot i que en entrevistes anteriors el director va declarar que li agradaria fer quelcom completament nou per al món. Tot i això, en una entrevista amb The New York Times, Waititi també va reconèixer que encara està tractant de trobar la idea, que decidirà com procedir.

“Estic tractant d’escriure la idea de Star Wars en aquest moment”, va dir Waititi. “Tinc que veure com va això, perquè un cop que ho enviï, això podria determinar quan es fa o si es fa, inclús”.

El futur dels films de Star Wars ha estat un tema roent de conversació últimament, especialment degut al augment de la popularitat de les moltes sèries de televisió de Disney+ i que està preparant actualment. En el que respecte als films, els únics dos films actualment en procés per a Star Wars són el film de Waititi i el film Rogue Squadron, que la directora Patty Jenkins filmarà en algun moment desconegut del futur -recordem que Jenkins té pendent de rodar i estrenar Wonder Woman 3-. També s’havia anunciat una trilogia planificada de Rian Johnson, però sembla estar en segon pla de moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada