Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de juliol del 2022

'Tomb Raider 2'.


El film de Tom Raider de 2018 estava destinada a actuar com una reintroducció de l’exitosa sèrie de videojocs per al món del cinema. Tot i això, segons l’actriu Alicia Vikander, una seqüela del film encara queda en territori desconegut.

Després de la fusió que va fer que Amazon adquirís MGM, Vikander, qui va interpretar a Lara Croft en el film, no semblava massa optimista quan es tracte d’un nou film, i va dir que la possibilitat d’una seqüela es va deixar en mans de la política de les coses entre bastidors.

“Amb la compra de MGM i Amazon, no tinc ni idea. Ara és una espècie de política”, va dir Vikander en una entrevista recent amb Entertaiment Weekly. “Crec que [l’escriptora Misha Green, qui també va treballar a Lovecraft Country de HBO] i jo hem estat llestes, així que, per a ser honesta, està en mans d’un altre persona”.

Si bé Vikander no va dir molt més sobre una seqüela, si que va dir que li encantaria veure com Green podria seguir ensenyant al món. “Estic emocionada de ensenyar-li al món”, va dir Vikander. “M’agrada el que ha fet amb Lovecraft Country”.

El film de 2018 es va estrenar amb relatiu èxit de taquilla, però va rebre crítiques mixtes, tan per part dels fans com dels crítics. Si bé la majoria va elogiar el paper de Vikander com a Croft, alguns van pensar que el film era insuls en general i no va fer gaire per a diferenciar-se del videojoc de 2013 en el que es va basar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada