Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de juliol del 2022

'Secret Headquarters'.

Paramount+ ha publicat un tràiler oficial de Secret Headquarters, la pròxima comèdia de superherois protagonitzat per Owen Wilson (Loki) i Walker Scobell (The Adam Project, Percy Jackson and the Olympians). El film arribarà al servei de streaming el pròxim 05 d’agost.

El tràiler que podeu veure a continuació, presenta a Charlie (Scobell), mentre ell i els seus amics descobreixen que hi ha un amagatall de superherois d’alta tecnologia sota la casa del seu pare. Després de fer servir un dels dispositius dintre de l’amagatall, dona avis a un grup de malvats, el que els du a planejar robar les armes avançades del seu pare.

          


Secret Headquarters es descriu com un film d’acció familiar d’alt concepte, que es centra en un nen que descobreix l’amagatall general secret del superheroi més poderós del món amagat sota casa seva. Quan el mal ataca, ha de defensar l’amagatall general amb el seu grup d’amics.  

El film està dirigit per Henry Joost i Areil Schulman, els quals són millors coneguts per dirigir el tecno-thriller Nerve al 2016 i el film de superherois Project Power. Al costat de Wilson està Walker Scobell, Jesse Williams, Keith L. Williams, Momona Tamada, Abby James Witherspoon i Michel Peña.

El guió està escrit per Joost, Schulman i Josh Koenigsber. Es basa en la història d’un guió original de Chiristopher Yost (Thor: Ragnarok). Els productors són Jerry Bruckheimer i Chad Oman de Bruckheimer Films, amb Orlee-Rose Strauss i Scott Lumpkin com a productors executius.

A continuació, podrem veure a Wilson en la segona temporada de la sèrie Loki a Disney+, mentre repeteix el seu paper com l’agent de la TVA Mobius. També està llest per a protagonitzar el pròxim film live-action Haunted Mansion.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada