Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de juliol del 2022

'Fantastic Four'.


En una entrevista recent amb The HollywoodReporter, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va parlar d’un nou detall sobre el tant esperat film de Fantastic Four. A diferència de les adaptacions cinematogràfiques anteriors, Feige va confirmar que el pròxim reboot del Univers Cinematogràfic de Marvel NO serà una història d’origen de la primera família de Marvel.

“Molta gent coneix la història d’origen”, va dir Feige. “Molta gent sap lo bàsic. Com prenem això i duem quelcom que mai hagin vist abans? Ens hem posat el llistó molt alt al du això a la gran pantalla”.

Definitivament es interessant veure com Marvel Studios introduirà efectivament al equip titular en la història interconnectada del UCM, especialment amb lo bé que ho han fet abans amb la introducció del Spider-Man de Tom Holland a Captain America: Civil War.

Kevin Feige va parlar per primer cop de Fantastic Four de Marvel Studios durant la Comic-Con de 2019. El director de Spider-Man: No Way Home, Jon Watts, estava originalment preparat per a dirigir el projecte, però va decidir abandonar-lo per a prendre’s un descans del gènere de superherois.

Encara no s’han anunciat el repartiment oficial del film, però l’alumne de The Office, John Krasinski, va fer el seu debut recentment com una variant de Reed Richards/Mr. Fantastic a Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Encara no està clar si Krasinski repetirà el paper en el pròxim film.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics.

El film s’estrenarà als cinemes en la fase 6, el 08 de novembre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada