Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 de juliol del 2022

'Wolverine'.


Taron Egerton ha revelat que ha estat en converses amb Kevin Feige i altres executius de Marvel Studios per assumir el paper de Wolverine, prèviament interpretat a la gran pantalla per Hugh Jackman. Des de Deadline.

L’estrella de Rocketman va dir al The New York Times, sobre el seu desig de prendre el relleu a Jackman i interpretar al personatge central a les franquícies de X-Men i Avengers.

Egerton va dir: “No crec que estigui malament dir això. Estaria emocionat però també aprensiu, perquè Hugh està tan associat amb el paper que em pregunto si seria molt difícil per a un altre persona interpretar-lo”.

“Però amb sort, si succeeix, em donaran una oportunitat”.

Egerton, que va tenir la seva gran oportunitat a kingsman: The Secret Service de Matthew Vaughn el 2014, va coprotagonitzarà anteriorment amb Jackman Eddie the Eagle el 2016.

L’actor britànic apareixerà a continuació en el drama de Apple TV+ Black Bird, que s’estrenarà el 08 de Juliol. Interpreta a un traficant de drogues empresonat en una sèrie de sis episodis adaptada per Dennis Lehane, de les memòries de la presó de James Keene. El personatge de Egerton s’enfronta a la oferta de la sentència commutada si és capaç de convèncer al seu company de presó per a que admeti delictes greus.

Recentment a aparegut al escenari del West End de Londres en l’obra Cock, però es va veure obligat a abandonar l’espectacle al·legant motius personals quan un membre de la seva família es va posar malalt. Anteriorment s’havia desmaiat a l’escenari la primera nit i després li van diagnosticar covid-19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada