Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de juliol del 2022

'Cuckoo'.

Neon ha anunciat oficialment que l’estrella de Legion Dan Stevens i Jessica Henwick (Love and Monsters) han signat per a protagonitzar al costat de l’actor de Euphoria, Hunter Schafer, el pròxim film de terror titulat Cuckoo. El repartiment addicional inclou a Marton Csókás (Freelance), Greta Fernández (Santo) i Jan Bluthardt (Luz). La producció del projecte ha acabat recentment a Alemanya.

Cuckoo està escrit i dirigit per Tilman Singer. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però Neon ha publicat la primera foto amb Schafer en el seu paper debut. El film està programat per arribar als cinemes en algun moment de 2023.

Els productors executius del film són Tom Quinn, Jeff Deutchman, Emily Thomas i Ryan Friscia de Neon. Els productors són Markus Halberschmidt, Josh Rosenbaum, Maria Tsigka i Ken Kao, Thor Bradwell i Ben Rimmer.

Stevens va guanyar reconeixement pels seus papers en la sèrie dramàtica Downton Abbey i la sèrie Legion de FX. Els seus crèdits cinematogràfics destacats són: The Guest, Night at the Museum: Secret of the Tomb, Colossal, Beauty and the Beast, Her Smell, Apostle i The Rental.

Henwick va tenir un paper recurrent com a Nymeria Sand a Game of Thrones. Anteriorment va protagonitzar films d’acció com ara: Underwater, Love and Monsters i The Matrix Resurrections. A continuació la podrem veure en dos films d’alt perfil, que inclou The Gray Man i Glass Onion: A Knives out Mystery.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada