Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de juliol del 2022

'The Talisman'.

Els creadors de l’exitosa sèrie de Netflix Stranger Things, The Duffer Brothers, van anunciar la creació d’una nova productora, que començarà a treballar en una adaptació d’una novel·la de Stephen King i una nova sèrie dels creadors de Dark Crystal: Age of Resistence.

Juntament amb la confirmació d’un spin-off de Stranger Things, una nova obra de teatre basada en l’exitosa sèrie i una adaptació live-action de Death Note, Upside Down Pictures també treballarà en una adaptació a sèrie de la novel·la de 1984 The Talisman, escrita per Stephen King i Peter Straub.

La sèrie creada per el Co-EP i escriptor de Stranger Things, Curtis Gwinn (a través de Deadline), amb Matt Duffer senyalant que la sèrie és molt més fantàstica. “Té ciència-ficció. Té elements de terror. Té molt de cor. Té tot el que estimem. I crec que té el millor personatge d’home llop de tots els temps”.

The Talisman segueix a un nen de 12 anys anomenat Jack Sawyer que empren una aventura èpica en un viatge per carretera per a salvar la vida de la seva mare agonitzant. Està a la recerca del talismà, una poderosa relíquia que no sols pot curar a la seva mare, sinó que, a mesura que aprèn, pot salvar el món. El viatge de Sawyer travessa dues realitats: la Amèrica que coneixem i el seu perillós món de fantasia bessó, The Territories.

Juntament amb la notícia de l’adaptació de The Talisman, també es va anunciar que la productora treballaria en una nova sèrie original dels creadors Jeffrey Addiss i Will Matthews, els quals van desenvolupar la sèrie de Netflix de 2020 The Dark Crystal: Age of Resistence, que va ser una preqüela del film de Jim Henson de 1982 The Dark Crystal. Tot i això, no s’ha donat més informació sobre aquesta nova sèrie, pel que els fans hauran d’esperar per a tenir més notícies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada