Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 de juliol del 2022

'National Treasure: Edge of History'.

Disney ha publicat el teaser tràiler de National Treasure: Edge of History, la seva pròxima sèrie per a Disney+ basada en l’exitosa franquícia cinematogràfica. També es va anunciar que l’estrella de Pulp Fiction, Harvey Keitel, tornarà a la sèrie per a repetir el seu paper de Peter Sadusky.

A continuació podeu donar un cop d’ull al teaser i també a un cartell que s’ha publicat...

          


Descrita com una extensió de la franquícia cinematogràfica protagonitzada per Nicolas Cage, “La sèrie està preparada per a explorar temes actuals de identitat, comunitat, autoria històrica i patriotisme, explicats des del punt de vista de Jess Morales, una DREAMer de vint anys que, amb el seu divers grup d’amics, empren l’aventura de la seva vida per a descobrir la seva misteriosa història familiar i recuperar el tresor panamericà perdut”, diu la sinopsis.

La sèrie està protagonitzada per Lisette Alexis com a Jess, Catherine Zeta-Jones (Prodigal Son) com a Billie, Zuri Reed (Flatbush Misdemeanors) com a Tasha, Lyndon Smith (Parenthood) com l’agent del FBI Ross, Jake Austin Walker (DC’s Stargirl) com a Liam, Antonio Cipriano (Jagged Little Pill) com a Oren i Jordan Rodrigues (Light as a Feather) com a Ethan.

El primer episodi de la sèrie National Treasure estarà dirigit per Mira Nair (Queen of Katwe) a partir d’un guió escrit per els guionistes dels films originals Marianne i Cormac Wibberley. Prové del productor dels films originals, Jerry Bruckheimer i els Webberley, que en seran productors executius.

La sèrie és una producció de Jerry Bruckheimer Television amb ABC Siganture com a estudi. També compte amb la producció executiva del director del primer film, Jon Turteltaub, Jonathan Littman, KristieAnne Reed i Rick Muirragui, qui també s’estableix com a escriptor.

La sèrie prové del productor dels films originals Jerry Bruckheimer i els Wibberley, els quals en són productors executius. És una producció de Jerry Bruckheimer Television amb ABC Signature com a estudi. També compte amb la producció executiva del director del primer film, Jon Turteltaub, Jonathan Littman, KristieAnne Reed i Rick Muirragui, quin també n’és l’escriptor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada