Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de juliol del 2022

'Luck'.

Apple Original Films ha publicat un tràiler oficial de Luck, el pròxim film d’animació d’aventures de fantasia de Skydance Animation. El film està programat per a fer el seu debut el pròxim 05 d’agost, exclusivament a Apple TV+.

El tràiler de Luck, que podeu veure a continuació, destaca la mala sort de Sam Greenfield. Això canvia de sobte quan es troba un cèntim de la sort real, el que li fa la vida més fàcil. Tot i això, inclús després de posseir un cèntim de la sort, la mala sort sembla no deixar a Sam, ja que accidentalment pert el cèntim. Això la du a conèixer al Gat Bob, a qui segueix fins a la Terra de la Sort.

          

          

El repartiment de veus estel·lar inclou a l’estrella de Broadway Noblezada (Yellow Rose, Miss Saigon) com a Sam Greenfield, Jane Fonda (Grace & Frankie) com la directora executiva Goodluck, the Dragon; la guanyadora del Oscar Whoopi Goldberg com la capitana, Pegg (films Ice Age) com a Bob the Cat, Flula Borg (Trolls World Tour, The Suicide Squad) com a Jeff l’unicorn, Lil Rel Howery (Free Guy) com a Marv, Colin O’Donoghue (Once Upon a Time) com a Gerry, John Ratzenberger (Cheers) com a Rotie i Adelynn Spoon (Watchmen) com a Hazel.

Luck es centra en la noia viva més desafortunada nena, que es topa amb el món mai abans vist de la bona i mala sort i ha d’unir-se a criatures màgiques per a descobrir una força més poderosa que inclús la sort mateixa”, diu la sinopsis.

El film està dirigit per Peggy Holmes a partir d’un guió escrit per Kiel Murray, Jon Aibel i Glenn Berger. El projecte prové de John Lasseter i Holly Edwards. I els productors són John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg i David Eisenmann per a Skydance Animation.

Juntament amb Luck, Apple i Skydance també estrenaran un altre film de fantasia titulat Spellbound, que comptarà amb la música del compositor guanyador del Oscar, Alan Menken.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada