Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de juliol del 2022

'The Lord of the Rings: The Rings of Power'.

Amazon Studios ha publicat un altre avanç de The Lord of the Rings: The Rings of Power, la pròxima adaptació a sèrie en forma de preqüela i que estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 02 de Setembre, exclusivament a Prime Video. A més, Amazon també avança l’arribada del teaser principal complet que s’estrenarà el 14 de Juliol.

L’avanç de The Rings of Power, que podeu veure a continuació, continua oferint-nos un nou cop d’ull a la sèrie de fantasia, inclosos els seus personatges principals, els quals miren una misteriosa llum brillant en el cel que està a punt de tocar terra.

          

          

S’espera que el drama de fantasia d’alt perfil cobreixi diverses històries, “des de les profunditats de les mines nans de les muntanyes emboirades fins l’alta política del regne dels fullets de Lindon i la poderosa illa dels humans, semblant a l’Atlàntida, Númenor”, que de tant en tant convergeix en la creació dels poderosos anells que donen nom a la sèrie.

El nou drama èpic comptarà amb un repartiment encapçalat per Cynthia Addai-Robinson, Roberto Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi i Morfydd Clark. El repartiment addicional inclou a Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman y Sara Zwangobani.

La sèrie està dirigida pels showrunners i productors executius J.D. Payne & Patrick McKay; a ells s’hi uneixen els productors executius Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond i Sharon Tal Yguado, el coproductor executiu Wayne Che Yip i el productor Christopher Newman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada