Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de juliol del 2022

'Captain America 4'.


Marvel Studios ha trobat al seu director per a Captain America 4, que serà el primer film de la saga protagonitzat per Anthony Mackie com el Capità Amèrica.

Una informació des de The Hollywood Reporter revela que és el cineasta nigerià estatunidenc Julius Onah. Onah va dirigir The Cloverfield Paradox al 2018 i el drama independent Luce de 2019. Aquest últim film va fer el seu debut al Sundance Film Festival i va ser nominat a tres Indie Spirit Award.

Actualment no es sap molt més sobre Captain America 4, a part de que Mackie va prendre el manto de Capità Amèrica. Tot això va succeir durant la sèrie The Falcon and the Winter Soldier de Disney+, quan Falcon (Mackie) va decidir continuar amb el llegat de Steve Rogers duent l’escut. Encara no es sap si Chris Evans apareixerà en el film, tot i que l’actor dubte del seu retorn al UCM com a Rogers.

Neal Moore de Marvel Studios va parlar recentment sobre el que fa que Sam Wilson sigui una versió interesant del Capità Amèrica.

“Crec que no és Steve Rogers i crec que això és quelcom bo”, va dir Moore. “Perquè per a m, aquest nou Cap és Rocky. Serà el desvalgut en qualsevol situació. No és un súper soldat. No té cent anys. Ell no té als Vengadors. Que succeeix amb aquest individu que anuncia públicament, sense suport “Sóc el nou Capità Amèrica?”. Que succeeix després? Crec que es fascinant perquè és un noi. És un individu amb ales i un escut, però és un individu. Llavors, anem a posar-lo a prova i fer que s’ho guanyi, i veure que succeeix quan el superen, el superen, el superen tot. Que fa que algú sigui el Capità Amèrica? Vaig argumentar que no és un súper soldat. I crec que provarem això amb Mackie i Sam Wilson”.

El film estarà escrit per Malcolm Spellman, qui va ser el creador i escriptor principal de The Falcon and the Winter Soldier, i Dalan Musson, qui també va treballar en la sèrie de Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada