Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de juliol del 2022

'Yu Yu Hakusho Series'.


Després de trobar al actor principal per a la pròxima sèrie live-action de Yu Yu Hakusho, Netflix ha trobat a Hiei i Kurama.

En un anunci recent, Netflix ha confirmat que Kanata Hongō assumirà el paper de Hiei en la pròxima sèrie. Hongō ha protagonitzat prèviament les versions live-action de Attack on Titan, Fullmetal Alchemist i Gantz. Ara afegirà un altre anime llegendari al seu currículum al unir-se al repartiment encapçalat per Takumi Kitamura com a Yusuke Urameshi i Jun Shison com a Kurama.

En l’anime i al manga, Hiei és un dels personatges principals de la sèrie i té el poder del “Ull Maligne” i cerca robar tres armes del Món dels Esperits quan es troba amb Yusuke al principi de la sèrie.



El Manga Yu Yu Hakusho es va publicar originalment a la Weekly Shonen Jump des de desembre de 1990 a juliol de 1994, mentre que l’anime es va emetre a Fuji TV des de octubre de 1992 fins al desembre de 1994. La sèrie es considera un clàssic influent en el geenere Shonen, i el seu creador, Yoshihiro Togashi, després va crear el manga igualment estimat Hunter x Hunter.

“Un fatídic dia, Yusuke Urameshi, un delinqüent de 14 anys amb un futur ombrívol, té la oportunitat miraculosa de canviar tot quan s’abraona d’amunt d’un automòbil en moviment per a salvar a un nen”, diu la sinopsis oficial del Manga. “El seu últim sacrifici està tant fora de lloc que les autoritats del regne dels esperits encara no estan preparats per a deixar-lo passar. Koenma hereu al tron del regne dels esperits, li ofereix a Yusuke l’oportunitat de recuperar la seva vida completant una sèrie de proves. Amb la guia del déu de la mort Botan, ha de frustrar les presencies malignes a la terra com un Detectiu Espiritual”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada