Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de juliol del 2022

'The Mutants'.


Els mutants aparentment s’estan obrin camí en l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

Segons una informació recent de Deadline, que descriu el que els fans poden esperar en la pròxima SDCC (San Diego Comic-Con), el mitjà assenyala un grapat de films en les que Marvel Studios està treballant inclosos Fantastic Four, Blade, Guardians of the Galaxy Vol.3, The Marvels i un film anomenat The Mutants.

Actualment, es desconeix exactament si aquest film comptarà amb l’icònic grup de mutants X-Men, o potser presentarà la idea i el concepte de mutants en el món del UCM.

Per a aquells que no ho saben, el final de Ms. Marvel inclou una escena que revela que Kamala Khan té una composició genètica diferent a la majoria dels humans i Bruno li revela que el seu ADN té una “mutació”, com una frase que es repeteix de l’icònic X-Men: The Animated Series i que sona la música de fons.

Això va marcar la primera declaració real i el reconeixement de mutants dins del UCM i essencialment confirma que Khan és una d’ells. Si bé actualment no està clar exactament quin serà el film, ara sabem de com a mínim una mutant en el UCM, i amb la SDCC a la cantonada, els fans poden acabar sabent més aquest cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada