Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de juliol del 2022

'Halloween Ends'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial de Halloween Ends, que presenta a Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) enfrontant-se a Michael Myers un cop més. El film anticipat s’estrenarà als cinemes el 14 d’octubre de 2022.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

Descrita com un film més contingut, Halloween Ends trona a estar dirigit per David Gordon Green. Al costat de Curtis estan les estrelles que tronen per aquest episodi final: Andi Matichak com a Allyson Nelson, Kyle Richards com a Lindsey Wallace i Will Patton com el substitut Frank Hawkins.

Ambientat a l’any 2022, s’espera que la història presenti un salt en el temps de quatre anys després dels esdeveniments dels dos primers films. Green va revelar prèviament que la tercera part provablement inclourà alguns esdeveniments del món real com la pandèmia.

Al 2018, la franquícia de terror va ser reiniciada per Blumhouse, amb una seqüela directa del film de 1978 de John Carpenter. Va presentar el retorn de Curtis com a Laurie Strode després de 16 anys des de que va aparèixer a Halloween: Resurrection de Rick Rosenthal. El film de Halloween de 2018 va obtenir crítiques positives tant per part dels crítics com dels fans, amb una recaptació de $255.614.941 a nivell mundial. Degut a això el estudi va ordenar dues seqüeles, Halloween Kills i Halloween Ends.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada